Fotografii de portret business in Cluj Napoca

Distribuie acest articol!

            Este esențial să ai fotografii de portret business unice și profesionale, mai ales în climatul de concurență comercială extremă de peste tot în lume, dar și din Cluj Napoca. Clienții și partenerii caută o persoană de încredere, abordabilă și profesională. Fotografia de portret business pe care o folositi pe website, facebook, Instagram, Linkedin etc. va da o prima impresie despre dvs.

             Brandingul personal este un subiect important pentru orice antreprenor, așa că este estential să ai fotografii de portret business foarte bune. Chiar dacă ceea ce faceți nu este deosebit de „public” sau „glamour”, fotografia va influența modul în care ceilalți vă percep pe dvs. și pe afacerea dvs. Acest lucru va influența invariabil decizia lor de a investi în tine și în munca ta. Oamenii își vor dori în mod natural să colaboreze cu tine, vei atrage publicul potrivit și îl vei determina să aibă încredere în tine datorită a ceea ce văd. Iar noi ne-am specializat în portrete business atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Portret business

Iată ce îți oferim:

● Fotografiere de până la 1 oră;

● 10 imagini corectate;

● 5 imagini retușate de înaltă calitate;

● Până la 2 ținute;

● Drepturi de utilizare nelimitate;

● Fără taxe ascunse;

● 100% garanție de satisfacție.

Pret – 699 lei

Contact aici

M Studio fotografii de portret business

     PROGRAM FOTOGRAFIERE

             Vă vom contacta întâi pentru a confirma toate detaliile. Este întotdeauna mai bine să planificăm fotografierea în avans, cu aproximativ 1-2 săptămâni înainte, vă recomandăm să selectați câteva exemple de fotografii care vă plac, astfel încât să vă putem înțelege mai bine ideile și preferințele.

             SERVICII DE MACHIAJ ȘI PĂR

             Aducem întotdeauna pudră de machiaj, rolă de scame, astfel încât să ne putem asigura că arăți perfect în fotografii. Nu oferim servicii complete de machiaj/ păr pentru fotografii corporate și sugerăm tuturor să vină pregătiți. Dacă aveți nevoie de astfel de servicii, vă rugăm să ne solicitați pentru a putea face recomandări de astfel de servicii pentru dvs.

             ÎMBRĂCĂMINTE PENTRU SEDINTA FOTO

             Vă rugăm să vă asigurați că hainele sunt călcate și curate, probați hainele noi înainte de sedinta foto, nu vă recomandăm să purtați haine largi și voluminoase. Luați o decizie finală cu privire la ținută pentru angajații dvs. înainte de sedinta foto business, acordați atenție detaliilor precum accesorii de marcă corporate, cravată și așa mai departe.

             CULOARE DE FUNDAL

             Dacă aveți deja un anumit stil de site web și doriți să îl reproduceți, vă rugăm să ne anunțați, astfel încât să putem pregăti/ aduce toate echipamentele necesare. Pe de altă parte, dacă nu sunteți foarte sigur de  stilul fotografiilor pe care doriți să mergeți, vă vom ghida și vă vom ajuta să luați decizia finală.

             MEMENTO

             Vă rugăm să trimiteți un memento membrilor echipei dvs. și rugați-i să vină pregătiți și să doarmă bine înainte de sedința foto de portrete business.

             TIMPUL SOSIRII

             Venim întotdeauna cu cel puțin 30 de minute înainte de sedinta foto pentru a ne asigura că suntem pregătiți și gata să începem la timp pentru dvs.

             FOTO DE TESTARE

             Vom face o serie de fotografii de test înainte de a începe sedinta foto efectivă pentru a ne asigura că totul arată exact așa cum doriți.

             SELECȚIA FINALĂ A IMAGINILOR

             Aducem întotdeauna un computer la toate sesiunile noastre de fotografie de business, conectăm camera și examinăm împreună fotografiile de portret în timp real pentru a ne asigura că am obținut fotografia care vă place și o putem marca pentru retușare.

             PROCES DE EDITARE FOTO

             Serviciile noastre de retușare includ efectuarea oricăror ajustări necesare texturii pielii, îndepărtarea imperfecțiunilor, adăugarea de luminozitate dinților, editarea părului, ajustări ale ținutei, sculptarea corpului (dacă este necesar), corecții de fundal și orice altceva ați dori să facem. Dacă intenționați să utilizați aceste fotografii pentru site-ul dvs., putem chiar lucra direct cu designerul dvs. web pentru a ne asigura că sunt îndeplinite toate cerințele.

             OPȚIUNI SUPLIMENTARE

             Vă putem oferi opțiuni suplimentare, cum ar fi fotografii naturale și de grup, pe care le puteți utiliza ca materiale de marketing. Doar anunțați-ne dacă mai este nevoie de ceva.

             TIMPUL DE LIVRARE

             Timpul nostru de livrare este de obicei de 5-7 zile. Dar o putem face mai repede dacă aveți un anumit termen limită, nu taxăm suplimentar pentru asta. Toate serviciile sunt incluse în pachetele noastre. Vă vom trimite un link pentru a descărca toate fișierele digitale.

Portret business

DE CE SA NE ALEGI PENTRU O SEDINTA FOTO DE PORTRET BUSINESS?

În primul rând, pentru că suntem printre cei mai buni fotografi din Cluj Napoca!

Pentru că nu ați făcut recent o fotografie modernă.

Pentru că trebuie să vă creați sau să vă îmbunătățiți marca personală.

Pentru că antreprenorii trebuie să se prezinte într-un mod profesionist, iar o sedinta foto de portret business va face exact acest lucru.

Pentru că avem mai mult de 5 ani de experiență!

Pentru că nu suntem doar foarte rapizi, suntem foarte buni în ceea ce facem!

E momentul sa ne contactezi…


Distribuie acest articol!