Nunta in pandemie…

MStudio fotografie nunta
Distribuie acest articol!

Mesaj către mirii noștri

Știm că trebuie să fie extrem de stresant să îți planifici nunta în timpul unei pandemii ciudate. Înțelegem că există multe în joc – emoții, logistică și, eventual, chiar finanțe ca sa îți planifici nunta in pandemie. Știm cât de importantă este nunta pentru dvs., așa că cel mai dificil a fost să vă vedem luând decizia emoțională de a vă muta sau chiar anula nunta. Primul pas pe care l-am făcut a fost prin faptul că am oprit promovarea și semnarea contractelor noi până când am reușit să ne sincronizăm și să mutăm nunțile din 2020 pentru 2021 (sau chiar 2022).

Vrem să știiți că suntem în continuare alături de voi și vom face tot ce putem pentru a vă ajuta. Prioritatea noastră principală este păstrarea în siguranță, sănătate și fericire a dvs., a oaspeților și a echipei noastre.

Am realizat acest ghid pentru a vă ajuta să treceți prin toate acestea. Include informații despre reprogramarea nunții dvs., reglementările guvernamentale pentru nunți, politicile noastre pentru sedinte foto video, nunți și linkuri către resurse utile. Ne propunem să fim flexibili, utili și ușor de lucrat, dar este, de asemenea, foarte important ca afacerea noastră să fie responsabilă, sigură și legală în timpul pandemiei. Citiți acest lucru în detaliu și reveniți frecvent, deoarece include cele mai actualizate informații pe care le-am primit de la sursele guvernamentale.

Nu ezitați să ne trimiteți un e-mail (contact@mstudiocluj.ro) dacă aveți întrebări sau nelămuriri. Suntem aici pentru voi!

Declinare de responsabilitate: Având în vedere situația globală în continuă schimbare și orientările guvernamentale, putem modifica sau actualiza orice informații de pe această pagină fără notificare prealabilă. Informațiile de aici sunt destinate doar scopurilor informative și nu ar trebui să fie considerate un acord legal obligatoriu. Aceasta este o situație fluidă și se poate schimba pe baza directivelor guvernamentale, a recomandărilor OMS și a consultanței juridice. Ultima actualizare 27/10/2020.

MStudio fotografie nunta

Veți mai fotografia și filma ziua nunții noastre?

Dacă este legal și sigur, da. Nu putem participa la o nuntă care nu respectă liniile directoare guvernamentale la momentul nunții (consultați Cerințele guvernamentale). Deoarece participăm la un număr de nunți în fiecare an, riscul nostru este mare. Trebuie să fim deosebit de atenți și stricți în ceea ce privește distanțarea, purtarea măștii și alte măsuri de precauție. Acest lucru este, de asemenea, pentru a vă proteja pe dvs., pe oaspeții dvs. și pe viitorii noștri miri și pe oaspeții lor.

Cum va funcționa fotografia de nuntă în timpul pandemiei?

 • Distanțare socială: vom alege lentile care să ne permită să stăm mai departe. Va trebui să menținem o distanță de minimum 1,5 m față de toți oaspeții. Acest lucru ar putea însemna că nu putem ajunge în unele locuri unde am fotografia sau filma în mod normal. E important să discutăm despre aspectele ceremoniei și recepției pentru a ne asigura că ne vom putea deplasa în spațiu, în timp util, pentru a vă oferi cele mai bune fotografii de nunta și clipuri video posibile.
 • Impact foto video: Unele aspecte ale nunții vor trebui fotografiate/ filmate diferit decât de obicei.

Exemple:

Pregătiri – Pentru a evita spațiile strâmte, putem muta unele părți din acestea în zone mai deschise sau în mod ideal în exterior.

Ceremonia religioasă – Pentru a fotografia de pe culoar, la sosirea mirilor în Biserică, va trebui să fie suficient de larg pentru a permite o distanță de 1,5 de la noi la oaspeții tăi. Și în timpul ceremoniei religioase vom folosi lentilele potrivite pentru a păstra distanța recomandantă.

Portrete – În vremuri normale, aproximativ 75% din sesiunile noastre de portret se realizează cu un obiectiv lung și de la mai mult de 1,5 m distanță. Aceasta înseamnă că, în cea mai mare parte, stilul nostru de fotografie si videografie de nunta este în concordanță cu menținerea distanței.

 • Măști de față: vom purta o mască în timpul nunților.
MStudio fotografie nunta

Politici pentru sesiunile save the date (inainte de nunta), trash the dress (dupa nunta)…

(inclusiv sesiuni foto de familie, pregnancy, portrete ș.a.m.d.)

 • Locații: Deocamdată, sedinte foto video vor avea loc numai în aer liber. Locațiile în aer liber vor fi limitate la locurile deschise și unde ne putem distanța în mod adecvat unul de celălalt, precum și de publicul larg.
 • Distanțare socială: nu vă vom atinge și vom păstra o distanță minimă de 1,5m (ideal mai mult!) în timpul sedintelor foto, în orice moment. Vom alege lentile care să ne lase să stăm puțin mai departe.
 • Impactul fotografiei/ videografiei: în perioadele normale, aproximativ 75% din sedintele foto de portret se realizează cu un obiectiv lung și la mai mult de 1,5m distanță. Aceasta înseamnă că, în cea mai mare parte, stilul nostru de fotografie și videografie este în concordanță cu menținerea distanței. În vremurile pandemiei, totuși, va trebui să ne păstrăm distanța 100% din timp, astfel încât vom găsi alte soluții pentru a păstra varietatea de imagini cu care ați fost obișnuiți.
 • Poziție: sesiunile de fotografie vor fi fără contact, ceea ce înseamnă că vă vom ghida de la o distanță sigură despre cum să pozati.
 • Măști de față: vom purta o mască în timpul sedintelor foto video. Va trebui să purtăm toți o mască în timp ce suntem împreună, cu excepția momentului în care executăm în mod activ fotografierea/ filmarea (deoarece vom fi la distanțe mai mari de  1,5m unul de celălalt atunci). Vă rugăm să aduceți o mască cu voi pe care să o purtați în timp ce mergem între locații.
 • Verificări de sănătate: Vă rugăm să fiți amabili cu sănătatea tuturor. Dacă cineva din gospodăria dvs. se simte rău sau are febră cu 14 zile înainte de sesiunea dvs., va trebui să reprogramăm. Nu vor exista taxe de reprogramare. Înainte de a pleca de acasă, asigurați-vă că verificați temperatura tuturor celor care vin la sesiunea dvs. – inclusiv a dvs. – ca o măsură suplimentară de precauție. La fel, dacă ne  îmbolnăvim sau suntem expuși la Covid-19, te vom contacta cât mai curând posibil pentru a reprograma.
MStudio fotografie nunta

Politici pentru reprogramarea nunții…

 • Taxe: Nu există o taxă de reprogramare pentru prima dvs. reprogramare. Avansul dvs. va fi aplicat noii date de nuntă. Dacă alegeți să reprogramați a doua oară, va fi necesar un nou avans pentru a rezerva o nouă dată.
 • Fotografii/ videografii studioului: Dacă trebuie să amânați nunta din cauza Covid-19 la o nouă dată de nuntă pentru care nu sunt disponibili fotograful/ videograful cu care ați semnat inițial, vom vorbi despre opțiunea ca alt fotograf si videograf de nunta din studioul nostru să vă acopere nunta. În acest caz, am continua să gestionăm corespondența pre și post nunta și ne vom ocupa și de editarea și livrarea imaginilor/ albumelor pentru a se potrivi stilului nostru. În toată această perioadă Covid-19 am adoptat o atitudine prevăzătoare și nu am contractat toți fotografii/ videografii noștri în aceași zi tocmai pentru ca unul dintre ei să fie disponibil pentru astfel de situații neprevăzute.
 • Fotografi/ videografi asociați: Astfel unul dintre fotografii/ videografii noștri va putea forma o echipă cu fotografi si videografi de nunta asociați foarte buni dacă este necesară prezența unor echipe de doi fotografi sau videografi de nunta. Și în acest caz, am continua să gestionăm corespondența pre și post nunta și ne vom ocupa și de editarea și livrarea imaginilor/ albumelor pentru a se potrivi stilului nostru.   
 • Rambursări: dacă nici unul dintre fotografii/ videografii studioului nostru nu va putea fi prezent la evenimentul vostru, este posibil să primiți o rambursare a avansului dvs. minus costul tuturor serviciilor deja prestate (de exemplu, sesiunea save the date, timpul petrecut pe corespondența și planificarea). Această opțiune nu va fi disponibilă după prima reprogramare a nunții.
 • Legalitate: Nu putem fotografia legal o nuntă care nu respectă orientările guvernamentale la momentul evenimentului. Dacă alegeți să continuați cu un eveniment neconform, plățile dvs. nu vor fi rambursate din cauza anulării voluntare a serviciilor.
 • Anulări: Dacă alegeți să vă anulați nunta în loc să reprogramați, serviciul dvs. nerambursabil poate fi utilizat pentru alte servicii de fotografie/ videografie în următoarele 12 luni.

Să ne vedem cât mai curând!

Familia M Studio

fotografie nunta pandemie

Distribuie acest articol!