fbpx

Despre food photography

Distribuie acest articol!

Food photography Cluj Napoca

A mânca este o experiență. Food photography sporește frumusețea mâncării în încercarea de a surprinde acea experiență minunată. Dar numai un fotograf profesionist poate surprinde astfel de experiențe memorabile în fiecare fotografie.

Să fim sinceri – mâncarea arată aproape întotdeauna mai bine în fotografii decât în viața reală, nu? Mâncatul este senzorial. În timp ce mâncăm, creierul nostru nu ia în considerare doar cum arată mâncarea. Absoarbe și aromele care ies din farfurie. Auzim un grătar sfârâind sau o lingură împotriva unui vas și salivăm imediat. Totul se adună când în sfârșit gustăm.

Zebra Catering Cluj
Zebra Catering Cluj

Fotografia alimentară – food photography Cluj Napoca – este o zonă a fotografiei în care mâncarea este fotografiată ca subiect principal pentru imagini statice.

Fotografia alimentară este esențială pentru activitățile de marketing ale restaurantelor dvs. Industria alimentară și a băuturilor este puternic influențată de cultura vizuală. Iar serviciile noastre profesionale de food photography în Cluj Napoca vă pot ajuta să vă remarcați prin creațiile dumneavoastră culinare.

Oamenilor le place să interacționeze cu imagini cu mâncare, băuturi și deserturi. Partajarea de imagini apetisante cu mâncarea dvs. pe rețelele de socializare sau pe site-ul dvs. web este o modalitate excelentă de a genera interes și de a vă încuraja clientul să-și ridice telefonul pentru a plasa o comandă sau pentru a rezerva o masă la restaurantul dvs.

Halal Food Truck
Halal Food Truck

La un moment dat în istorie, fotografia alimentară avea o reputație proastă. Stilistii au fost prinsi folosind materiale necomestibile care arata ca mancare, dar nu erau. Iar fotografii au aflat că pot manipula dimensiunea vaselor, ceea ce i-a dezamăgit pe consumatori. Dar astăzi, serviciile profesionale de fotografiere alimentară se concentrează pe a face mâncarea să arate naturală, precisă și atrăgătoare.

 

Zebra Catering Cluj
Zebra Catering Cluj

Indiferent dacă conduceți un lanț de restaurante, o franciză de burgeri sau o mică brutărie, fotografia alimentară profesională vă poate oferi profituri maxime. Echipa noastră operează în Cluj Napoca și în zonele învecinate și suntem bucuroși să vă oferim servicii de fotografie la fața locului sau de studio, în funcție de nevoile dumneavoastră. Indiferent de bugetul sau obiectivele dvs. de marketing, puteți profita de puterea imaginilor pentru a vă vinde creațiile culinare.

Zebra Catering Cluj
Zebra Catering Cluj

Ca fotografi culinari, acesta este scopul M Studio cu fiecare colaborare. Știm că doar o echipă grozavă cu viziune detaliată poate surprinde cea mai bună fotografie cu alimente. Știm că pregătirea și aranjarea unei farfurii nu poate fi grăbită. Dar și că trebuie să fim întotdeauna gata să fotografiem rapid preparatele pentru a asigura cele mai proaspete imagini posibile. Scopul nostru este să ne asigurăm că mâncarea arată atrăgătoare și naturală. Cu mâncarea mereu în centrul atenției, ne asigurăm că imaginea de ansamblu nu se pierde niciodată – că produsele sau felurile de mâncare aparțin întotdeauna în povestea comercială sau editorială mai largă.

Zebra Catering Cluj
Zebra Catering Cluj

Cineva aude despre restaurantul tău și decide să verifice pe Google sau pe rețelele sociale. Cel mai probabil ei își vor forma o opinie despre restaurantul tău pe baza primelor imagini pe care le văd. De ce să nu faci să merite timpul lor? Prin fotografia noastră profesională alimentară, vă putem ajuta să creați o primă impresie grozavă asupra publicului țintă și să-l facem să rezerve o masă imediat. Putem crea o bază de date cuprinzătoare de imagini pentru rețelele dvs. de socializare, site-ul și materialele de marketing, de asemenea.

Halal Food Truck
Halal Food Truck

Echipa M Studio Cluj este întotdeauna încântată să colaboreze cu noi clienți în fotografia de restaurant, fotografie de produs și multe altele. Ești gata să discuti chiar și despre primii pași ai următorului tău proiect? Sau sunteți curios despre cum fotografia alimentară vă poate aduce marca la următorul nivel?

Contact aici 

Fotografiile din acest articol au fost realizate în colaborarea noastră cu profesioniștii în arta culinară de la Zebra Catering Cluj și Halal Food Truck.  


Distribuie acest articol!